توانايي بيشتر مغز با مصرف ميوه
دكتر احمدرضا درستي يك متخصص تغذيه گفت: افرادي كه روزانه از ميوه كافي استفاده ميكنند، از توانايي مغزي بهتري برخوردارند.

يك متخصص تغذيه با اعلام اين مطلب در گفتگو با جامجم گفت: ميوههايي كه داراي رنگيزههاي مختلفي هستند (هويج، گوجه فرنگي و انگور سياه) علاوه بر داشتن نقش آنتياكسيداني كه باعث جلوگيري از سرطان و پير شدن غيرعادي سلولها ميشود، از بروز اختلالات مغز خودداري ميكنند.
اين متخصص تغذيه در خصوص قند ميوهها افزود: ميوهها در خود قندهايي دارند كه اين قندها وقتي وارد بدن ميشوند ، به آرامي مورد استفاده قرار ميگيرند و تفاوت آنها با قندي كه افراد به صورت خالص شده از آن استفاده ميكنند در سرعت جذب پايين قند ميوه است و فرد مصرفكننده براي مدت طولانيتري، قند خونش تامين ميشود كه رفع اين نياز بر كارايي مغز اثر مطلوب ميگذارد بنابراين، اين فرد در مقايسه با فردي كه از حبه قند استفاده ميكند، از بهره هوشي و ذهني بالاتري برخوردار است.وي در پايان خوردن مويز (كشمش درشت) را در بالا بردن هوش و حافظه مفيد خواند.
اين متخصص تغذيه در خصوص قند ميوهها افزود: ميوهها در خود قندهايي دارند كه اين قندها وقتي وارد بدن ميشوند ، به آرامي مورد استفاده قرار ميگيرند و تفاوت آنها با قندي كه افراد به صورت خالص شده از آن استفاده ميكنند در سرعت جذب پايين قند ميوه است و فرد مصرفكننده براي مدت طولانيتري، قند خونش تامين ميشود كه رفع اين نياز بر كارايي مغز اثر مطلوب ميگذارد بنابراين، اين فرد در مقايسه با فردي كه از حبه قند استفاده ميكند، از بهره هوشي و ذهني بالاتري برخوردار است.وي در پايان خوردن مويز (كشمش درشت) را در بالا بردن هوش و حافظه مفيد خواند.
+ نوشته شده در پنجشنبه بیست و هشتم خرداد ۱۳۸۸ ساعت 15:31 توسط محمد صادق كريمي
|